Sunt Cristian Dinu, manager Graffiti Urban Food si vreau sa vii in echipa mea! Afla toate detaliile despre lista de joburi disponibile in Bucuresti, la Graffiti!

La Graffiti, langa cuptorul cu lemne

Timp de 15 ani am lucrat in bucatarii din intreaga lume iar de peste 4 ani mi-am indeplinit visul  de copil – sa am propriul meu restaurant. Lucrez cu o echipa prietenoasa si bine instruita, nu ma sfiesc sa intru in bucatarie de fiecare data cand este nevoie si pun pasiune in fiecare detaliu care tine de Graffiti.

Echipa se va mari in viitorul apropiat, ba chiar avem in plan o noua abordare – preparate noi, o imagine online fresh, o noua atitudine fata de tot ceea ce facem aici.

Asa ca am nevoie langa mine de oameni 150% activi si pasionati.

Sunt deschis sa primesc cat mai multe CV-uri din partea persoanelor interesate si care au minimum 2 ani experienta de lucru in domeniu, in special pe urmatoarele pozitii/joburi disponibile:

  • Bucatar
  • Bufetier/cofetar
  • Pizzar
  • Livrator scuter și auto

Ce te asteapta aici? O echipa tanara si bine organizata, zile in care lucrezi ceva mai relaxat dar si zile in care lucrezi la foc continuu, arome si ingrediente specifice bucatariilor de pe toate continentele si, mai ales, multi clienti care ne-au devenit prieteni. Cand va fi cazul, vei putea face parte si din echipa de catering Graffiti.

Daca vrei sa afli mai multe despre povestea Graffiti sau cum decurge o zi de lucru cu noi, te invit sa citesti articolele O zi de lucru la Graffiti sau Interviu cu Cristian Dinu.

Asadar, vrei sa fii colegul nostru / colega noastra si sa contribui la povestea Graffiti Urban Food? Alatura-te echipei care face sa zambeasca sute de pofticiosi in fiecare zi 🙂

Un prim pas?
Trimite-mi CV-ul tau pe adresa contact@graffitifoods.ro
Vor fi contactate doar persoanele cu un profil potrivit cerintelor joburilor disponibile. Multumesc pentru intelegere!

ZONE DE LIVRARE

Zona 1 - Comanda minima 30 lei:

Drumul Taberei , Razoare , Ghencea , Drumul Sarii , Prelungirea Ghencea (pana la Valea Oltului Bd. Timisoara, Iuliu Maniu (De la Pacii la Leu).

Zona 2 - Comanda minima de 60 Lei:

Cotroceni, Grozavesti, Eroilor, Rosu, Crangasi, Iuliu Maniu (de la Pacii la Autostrada), Prelungirea Ghencea (de la Valea Oltului la Cartierul Latin ), Rahova

Zona 3 - Comanda minima 200 Lei:

Distanta de maxim 5-6 km de locatia noastra, in functie de disponibilitatea de livrare .

PROGRAM DE LUCRU

LUNI 10:00 - 23:00
MARTI 10:00 - 23:00
MIERCURI 10:00 - 23:00
JOI 10:00 - 23:00
VINERI 10:00 - 23:00
SAMBATA 10:00 - 23:00
DUMINICA 10:00 - 23:00

MODALITATI DE PLATA

Comenzile se platesc cu numerar sau cu card bancar. Totodata, primim si bonuri de masa sau tichete cadou.

In momentul realizarii comenzii trebuie specificat ca se doreste plata cu cardul. In caz contrar comanda se plateste cu numerar.

Plata cu cardul se poate face si in locatia noastra:
Str. Brasov nr.16, Sector 6, Bucuresti

La cerere eliberam si factura fiscala.

GRAFFITI URBAN FOOD ANGAJEAZA!

Iti place sa lucrezi cu si pentru oameni?
Vrei sa faci parte din echipa Graffiti??
Trimite-ne CV-ul tau!

Ai o intrebare sau o sugestie pentru noi? Vrei sa afli cum iti pregatim mancarea preferata sau ai nevoie de sprijinul nostru in organizarea unui eveniment important pentru tine? Contacteaza-ne!


Adresa: Str. Brasov nr.16, Sector 6, Bucuresti

Telefoane: 031/ 9888 / 0749.433.433 / 0733.695.443 / 0769.180.180 /