Bucataria chinezeasca te indeamna, din nou, sa te bucuri din plin de aromele ei intense. Incearca Pui Sweet Chili, un preparat in care fasiile din piept de pui rumenite sunt imbracate intr-un sos dulce-picant de chili, peste care se presara multe seminte de susan. Despre susan trebuie sa mai stii ca este o sursa buna de calciu, fibre, minerale si grasimi sanatoase, printre care si Omega-3.
Piept pui , sos sweet chilli , dovlecel , sos soia , seminte de susan , coriandru .
Zona 1 - Comanda minima 30 lei:
Drumul Taberei , Razoare , Ghencea , Drumul Sarii , Prelungirea Ghencea (pana la Valea Oltului Bd. Timisoara, Iuliu Maniu (De la Pacii la Leu).
Zona 2 - Comanda minima de 60 Lei:
Cotroceni, Grozavesti, Eroilor, Rosu, Crangasi, Iuliu Maniu (de la Pacii la Autostrada), Prelungirea Ghencea (de la Valea Oltului la Cartierul Latin ), Rahova
Zona 3 - Comanda minima 200 Lei:
Distanta de maxim 5-6 km de locatia noastra, in functie de disponibilitatea de livrare .
LUNI | 10:00 - 23:00 |
MARTI | 10:00 - 23:00 |
MIERCURI | 10:00 - 23:00 |
JOI | 10:00 - 23:00 |
VINERI | 10:00 - 23:00 |
SAMBATA | 10:00 - 23:00 |
DUMINICA | 10:00 - 23:00 |
Comenzile se platesc cu numerar sau cu card bancar. Totodata, primim si bonuri de masa sau tichete cadou.
In momentul realizarii comenzii trebuie specificat ca se doreste plata cu cardul. In caz contrar comanda se plateste cu numerar.
Plata cu cardul se poate face si in locatia noastra:
Str. Brasov nr.16, Sector 6, Bucuresti
La cerere eliberam si factura fiscala.
Iti place sa lucrezi cu si pentru oameni?
Vrei sa faci parte din echipa Graffiti??
Trimite-ne CV-ul tau!
Ai o intrebare sau o sugestie pentru noi? Vrei sa afli cum iti pregatim mancarea preferata sau ai nevoie de sprijinul nostru in organizarea unui eveniment important pentru tine? Contacteaza-ne!
Adresa: Str. Brasov nr.16, Sector 6, Bucuresti
Telefoane: 031/ 9888 / 0749.433.433 / 0733.695.443 / 0769.180.180 /
COPYRIGHT © 2013 - TANDEM CLASS SRL
Sediu Social:
Aleea Compozitorilor, Bloc G10, Ap. 64. Bucuresti, Sector 6
CUI:26477691
ONRC:j40/1145/03.02.2010